Når en kop kaffe skaber fællesskab og dialog..

Marstal er en by med en stolt historie og et stærkt fællesskab. Her bor folk der er født og opvokset på Ærø og folk der netop er flyttet til. En del af byens tradition er at samtale over en kop kaffe, ved køkkenbordet i de små byhuse. Kaffeklubben aktiverer traditionen og tager kaffen ud af køkkenet og ind i et hyggeligt klubhus på havnen.

Kaffeklubben i Marstal

IMG_4813

Kaffeklubben er åben i vinterhalvåret, hvor der ikke er så meget aktivitet på Marstal havn og kun få muligheder for at få kaffe udenfor eget hjem. Den skaber liv på havnen, styrker fællesskabet og bidrager til at fastholde tilflytterne.

Kaffeklubben tilbyder et hyggeligt, møbleret og opvarmet klubhus med det nødvendige udstyr til kaffebrygning. Klubhuset står ved Stejlepladsen på Marstal havn. Her kan man mødes, brygge en god kop kaffe og tale om løst og fast.

Overskrift 2

Kaffeklubben-8

I hverdagene har Kaffeklubben åbent om morgenen, når man har fået sit daglige havbad, når hunden skal luftes eller når man er på vej til job. Her skiftes medlemmerne til at tage tjansen med at åbne for klubhuset, tænde kaffemaskine og varme op og lukke det hele ned igen.

Hver søndag serveres der take-away kaffe og det er altid en ny barista der brygger kaffen. En person der ikke nødvendigvis er ferm til kaffebrygning, men som ønsker en anledning til at møde nye mennesker. En der har noget på hjerte eller en god ide, som man ønsker at dele med andre. En tilflytter der ønsker at lære nye mennesker at kende og skabe sig et lokalt netværk. En der har levet hele livet på øen og som ønsker at fortælle sin – og byens historie til andre. En der ønsker at gøre noget aktivt for at invitere andre ind i øens fællesskaber, så de bevarer deres styrke og hele tiden tager udgangspunkt i de mennesker der bor på øen. Baristaen annonceres på forhånd, så man ved hvem man kan møde i Kaffeklubben om søndagen.

Tilføj din overskrift her

Jeg har leveret film og content, der har kommunikeret indsatserne og samtidig bidraget til at skabe en positiv opfattelse af Telenor som brand.

Samarbejder:
Peter Fröhlich (film), Heidi Volke (tekst og koncept), Les Just (foto), Mikkel Palmbo (film), Christian Ravnkilde (Grafik)…..

Tilføj din overskrift her